RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
18:22:58    donderdag, 25 april 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 10 april 2012 13:58 uur, laatst gewijzigd op 12 april 2012 11:29 uur

Sander Halin wint Paasloop

Sander Halin wint Paasloop

Op de foto: Tony de Groot (midden) was de beste Marvel-atleet tijdens de 36e Rabobank Paasloop in Boxtel. (Foto: Peter de Koning).

De Eindhovense atleet Sander Halin heeft op Tweede Paasdag de 36e editie van de Rabobank Paasloop op zijn naam geschreven. Halin, lid van Eindhoven Atletiek, bleef Antonio Duijmelinck van Loopgroep Aart Stigt en clubgenoot Freddy van Dijk ruimschoots voor.

De Paasloop werd onder wisselende weersomstandigheden afgewerkt. Start en finish lagen zoals altijd in sportpark Den Wielakker, in Boxtel-Oost was het parkoers enigszins aangepast zodat snellere tijden geklokt konden worden. Halin liep de afstand van 15 kilometer in een tijd van 53:12 minuten. De beste Marvel-atleet was Tony de Groot, die beslag legde op de achtste plaats. Bij de vrouwen was Nicole Loeve van HAC in een tijd van 1:03:47 de twee Marvel-atleten Janny Maas en Henny van Oirschot te snel af.

Alle uitslagen van de Rabobank Paasloop en Kidsrun staan op www.avmarvel.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie Beleef Boxtel SNS Bank Peijnenburg Verzuimbegeleiding Proef Culinair Gemeente Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Café zaal Kloosterzicht