18:59:39    dinsdag, 14 juli 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 26 december 2013 18:44 uur, laatst gewijzigd op 27 december 2013 08:06 uur

Samenzijn tijdens Kerst-In...

Samenzijn tijdens Kerst-In...

Verschillende inwoners van Boxtel kwamen op Tweede Kerstdag naar Sint-Ursula aan de Baroniestraat voor de jaarlijkse Kerst-In. Deze middag stond in het teken van spelletjes doen, een diner en bovenal: elkaar ontmoeten en een praatje maken.

De kerst-in is opgezet om mensen die de feestdagen niet in familiekring kunnen doorbrengen, toch wat gezelligheid te bieden. Aan de tafels speelden bezoekers onder het genot van een lekker drankje een kaartspel of ze luisterden naar de aanwezige organist Wil van den Broek, die voor een echte kerstsfeer zorgde. Hij viert binnenkort zijn 25-jarig jubileum als kerkorganist en was voor de 22e keer aanwezig bij de Kerst-In. Na afloop van dit gezellige programma werd een speciaal driegangendiner geserveerd. (Foto: Peter de Koning).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Podium Boxtel Huidtherapie Doornmalen electro Olieenzo Beleef Boxtel Remax-optimus Café zaal Kloosterzicht Filipe buisman optiek EmielTechniek Elan Bikes support Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Geerts advies Meubelmakerijdenberg TopSlank