03:01:17    donderdag, 18 juli 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 10 januari 2012 16:08 uur, laatst gewijzigd op 10 januari 2012 16:09 uur

Samenwerking SintLucas en BHC

Samenwerking SintLucas en BHC

Op de foto: Leon Spaan (links) en Walther Tibosch ondertekenden deze week de samenwerking tussen het Baanderherencollege en SintLucas. (Foto: SintLucas).

De mbo-vakscholen SintLucas en De Eindhovense School gaan vanaf het schooljaar 2012-2013 samenwerken met het Baanderherencollege in Boxtel. Dat hebben beide scholen deze week bekendgemaakt.

Doel van dit initiatief is de doorstroom van het vmbo naar het mbo te verbeteren, zo stellen bestuursvoorzitter Walther Tibosch van SintLucas en algemeen directeur Leon Spaan van het Baanderherencollege.

Vmbo-leerlingen van het Baanderherencollege krijgen de kans om zich via het nieuwe samenwerkingsverband goed en op tijd voor te bereiden op een vervolgopleiding bij SintLucas of De Eindhovense School.

Vanaf het schooljaar 2012-2013 kunnen ze modules volgen die als voorbereiding gelden voor de toelating bij de twee mbo-vakscholen.

Lees meer in Brabants Centrum van donderdag 12 januari.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Proef Culinair Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij Gemeente Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg