RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
23:17:15    maandag, 21 januari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 04 januari 2013 18:00 uur, laatst gewijzigd op 04 januari 2013 18:02 uur

'Samenwerken belangrijk in 2013'

In de raadzaal van de gemeente Boxtel werd vrijdagmiddag de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie gehouden. Diverse genodigden waren aanwezig om elkaar de beste wensen over te brengen. Burgemeester Hans van Brummen hield een toespraak waarin hij terugblikte op een veelbewogen 2012 en een vooruitblik gaf op alle plannen voor het nieuwe jaar.

,,Eén ding blijft hetzelfde: alle 30.000 inwoners van onze gemeente maakten 2012 tot wat het was en ook 2013 maken we samen”, meldde Van Brummen in zijn toespraak. ,,Al was er wel één iemand die dat op 1 januari al deed: darter Michael van Gerwen.” De burgemeester refereerde hiermee in de finale die Van Gerwen op Nieuwjaarsdag speelde tegen Phil Taylor.

Van Brummen stelde dat het belangrijk is samen te werken en gezamenlijk initiatieven te nemen. ,,Er zijn plannen voor samenwerking met andere gemeenten maar ook de burgers kunnen samen veel bereiken.” In 2013 staan veel projecten op de planning: uitvoering van de centrumplannen, de digitalisering en herinrichting van de Baandervrouwenlaan. Ook wordt er gezocht naar een nieuwe burgemeester, er zijn 37 sollicitanten. ,,En dat is niet verwonderlijk want Boxtel is een heel mooie gemeente”, aldus Van Brummen.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro SNS Bank Meubelmakerijdenberg Proef Culinair Olieenzo Geerts advies Modecentrum Frans Theelen Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij