14:51:47    zaterdag, 04 juli 2020
brabants centrum logo
Zondag, 19 januari 2014 12:55 uur, laatst gewijzigd op 20 januari 2014 08:46 uur

Sam Hereijgers beste kletstiener

Sam Hereijgers beste kletstiener

Op de foto: Sam Hereijgers in actie tijdens zijn buut in de finale van het Tiener Kletskampioenschap. (Foto: Gerard Schalkx).

Tonprater Sam Hereijgers (16) heeft zaterdagavond het Tiener Kletskampioenschap in het Eendengats hofpaleis Denziz op zijn naam geschreven. Sam wist de lachers op zijn hand te krijgen in de rol van Rockster en overtuigde met een goed samenhangend verhaal, een goede timing en vooral droge humor.

Sam moest onder meer afrekenen met de jongste deelnemer Kim van Casteren (13), vorig jaar nog jeugdprinses in Eendengat, die als Betty Bakker veel indruk maakte in de ton. Marijn Kuipers (16) gooide op zijn beurt hoge ogen als de fietsenmaker.

Behalve de drie jeugdige tonpraters waren ook de Brabants kampioen van vorig jaar Ad Vermeulen uit Chaam en Maikel van den Berg uit ’s-Hertogenbosch, bekend van de Boxtelse zittingsavonden, van de partij. De muzikale opluistering van het kolderieke evenement was in handen van ’t Herriemenieke, Indeklocht en The Ducktownband.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Beleef Boxtel TopSlank Filipe Uitvaartonderneming Bijnen Elan Bikes support Alfa Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Olieenzo Remax-optimus EmielTechniek Toverboom buisman optiek Doornmalen electro