13:58:44    dinsdag, 07 juli 2020
brabants centrum logo
Maandag, 07 mei 2012 17:28 uur

SP vreest te snelle samenwerking

De lokale afdelingen van de SP in Boxtel en Schijndel zijn sceptisch over het tempo waarin er wordt gekeken naar een intergemeentelijke samenwerking tussen de gemeenten Boxtel, Schijndel, Haaren, Sint-Michielsgestel, Vught en Sint-Oedenrode. De SP stelt dat pas op de plaats moet worden gemaakt.

Hoewel de SP positief is over een toekomstige samenwerking, vreest de partij dat er te snel van start wordt gegaan. In een brief aan de colleges van B. en W. van Boxtel en Schijndel stelt de SP dat de samenwerking een goed initiatief is, maar dat er voor gewaakt moet worden dat er geen gemeentelijke herindeling plaatsvindt. Ook bestuurlijke fusies zijn voor de SP geen optie.

De partij raadt de beide colleges aan rustig de mogelijkheden te verkennen en duidelijkheid te krijgen over de aard van de samenwerking. 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Beleef Boxtel Toverboom Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie buisman optiek Doornmalen electro Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Remax-optimus EmielTechniek TopSlank Podium Boxtel Geld en Makelaardij Filipe