RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
06:45:06    dinsdag, 23 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 27 april 2012 14:01 uur

SP lanceert jongerengroep ROOD

De SP heeft het initiatief genomen voor een politieke jongerengroepering. Onder de naam ROOD voerden Boxtelse SP-jongeren al actie aan de poort van SintLucas onder het motto ’Het MBO verdient beter!’. Vrijwilligers van ROOD enquêteerden tientallen studenten van de mbo-school aan de Burgakker.

Het oprichten van de jongerengroep moet uiteindelijk ook gaan leiden tot een volwaardige plaatselijke afdeling, die de jongeren in de SP vertegenwoordigt. Woordvoerder van ROOD is Teun Pijnenburg. De Boxtelaar heeft de afgelopen maanden vele gesprekken met jongeren gevoerd en is enthousiast over het jongereninitiatief van de SP. ,,We zitten boordenvol goede plannen en voornemens, maar nu moet er eerst gewerkt worden. Onder werken verstaan wij: de straat op! De komende tijd zijn wij veel op straat te vinden om jongeren uit Boxtel te horen. Hun problemen en ergernissen samen met hen aan de kaak te stellen.”

Op dit moment bestaat de Boxtelse afdeling van ROOD uit een voorlopige actieve groep van drie kartrekkers. ,,Het is tijd dat er weer een jongerengroep in Boxtel actief is die zich in de politiek en op straat inzet voor de belangen van jongeren”, meent Pijnenburg, die aangeeft dat de afdeling op zoek is naar meer leden. Meer informatie over ROOD is verkrijgbaar bij Teun Pijnenburg, telefoon 06-45 79 66 29 of e-mail: roodboxtel@sp.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Gemeente Boxtel Proef Culinair Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Geerts advies Beleef Boxtel Olieenzo Peijnenburg Verzuimbegeleiding