RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
08:53:58    woensdag, 20 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 10 januari 2014 11:29 uur, laatst gewijzigd op 10 januari 2014 16:36 uur

SP gaat verkiezingen in met duo

SP gaat verkiezingen in met duo

Op de foto: Dave van de Ven en Eric van den Broek, lijsttrekkersduo van de SP Boxtel voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Eric van den Broek en Dave van de Ven vormen het lijsttrekkersduo van de SP Boxtel in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart. Van den Broek keert in de komende raadsperiode niet terug als fractievoorzitter, maar is wel eerste wethouderskandidaat. Tijdens de algemene vergadering stemden de leden in met de verkiezingslijst en de speerpunten waarmee de SP de verkiezingen in gaat.

De lijst bestaat verder uit Rinze van der Veen (werkzaam als controller), Teun Pijnenburg (oprichter jongerenafdeling ROOD Boxtel), Marco Bressers (vakbondsman en muzikant) en Marije van Kuijk, die in het speciaal onderwijs werkzaam is.

Van den Broek laat weten dat hij zich na een raadsperiode van zestien jaar vooral wil richten op de overdracht van ervaring en kennis. ,,Als de kiezer ons de kans geeft in het college deel te nemen, ben ik de eerst aanwezen kandidaat voor het wethouderschap. Dave is inmiddels ervaren als raadslid en is beoogd fractievoorzitter voor de komende raadsperiode, vandaar dat we gezamenlijk de lijst aanvoeren.” De SP gaat de verkiezingen in onder het motto ’100% sociaal’. Speerpunten zijn: aanpak armoede, zorg voor kwetsbare groepen, betere inspraak, aantrekkelijker centrum, meer sociale huurwoningen en meer aandacht voor natuur en milieu.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Proef Culinair Gemeente Boxtel Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Olieenzo Peijnenburg Verzuimbegeleiding Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen Beleef Boxtel