12:30:53    zondag, 12 juli 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 10 januari 2014 11:29 uur, laatst gewijzigd op 10 januari 2014 16:36 uur

SP gaat verkiezingen in met duo

SP gaat verkiezingen in met duo

Op de foto: Dave van de Ven en Eric van den Broek, lijsttrekkersduo van de SP Boxtel voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Eric van den Broek en Dave van de Ven vormen het lijsttrekkersduo van de SP Boxtel in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart. Van den Broek keert in de komende raadsperiode niet terug als fractievoorzitter, maar is wel eerste wethouderskandidaat. Tijdens de algemene vergadering stemden de leden in met de verkiezingslijst en de speerpunten waarmee de SP de verkiezingen in gaat.

De lijst bestaat verder uit Rinze van der Veen (werkzaam als controller), Teun Pijnenburg (oprichter jongerenafdeling ROOD Boxtel), Marco Bressers (vakbondsman en muzikant) en Marije van Kuijk, die in het speciaal onderwijs werkzaam is.

Van den Broek laat weten dat hij zich na een raadsperiode van zestien jaar vooral wil richten op de overdracht van ervaring en kennis. ,,Als de kiezer ons de kans geeft in het college deel te nemen, ben ik de eerst aanwezen kandidaat voor het wethouderschap. Dave is inmiddels ervaren als raadslid en is beoogd fractievoorzitter voor de komende raadsperiode, vandaar dat we gezamenlijk de lijst aanvoeren.” De SP gaat de verkiezingen in onder het motto ’100% sociaal’. Speerpunten zijn: aanpak armoede, zorg voor kwetsbare groepen, betere inspraak, aantrekkelijker centrum, meer sociale huurwoningen en meer aandacht voor natuur en milieu.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Alfa Podium Boxtel Café zaal Kloosterzicht EmielTechniek Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Remax-optimus Geerts advies Elan Bikes support TopSlank Huidtherapie Olieenzo Meubelmakerijdenberg Toverboom Filipe Geld en Makelaardij