11:29:43    maandag, 30 maart 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 20 december 2011 14:20 uur, laatst gewijzigd op 20 december 2011 14:21 uur

SMS-Alert wordt Burgernet

SMS-Alert wordt Burgernet

Alle abonnees van SMS-Alert in de politieregio Brabant-Noord zijn dinsdag omgezet naar een nieuwe service: Burgernet. Inmiddels is Burgernet in ruim 280 gemeenten in ons land actief en zijn ruim 600.000 inwoners aangesloten.

Burgernet is volgens een zegsman van de politie Brabant-Noord de opvolger van SMS-Alert waarbij de techniek is verbeterd en de inzetmogelijkheden zijn uitgebreid. Burgernet kan in vergelijking met SMS-Alert ook gebruik maken van spraakberichten op de mobiele en vaste telefoon en e-mail voor achtergrondinformatie.

Alle bestaande SMS-Alert deelnemers worden automatisch overgezet naar Burgernet. Ze worden hierover geïnformeerd via SMS-berichten en hen wordt gevraagd gegevens aan te vullen op de website www.burgernet.nl. ,,Dat is niet verplicht maar biedt wel meer mogelijkheden, zoals het kunnen aanmelden met meerdere adressen en in de toekomst het ontvangen van e-mailberichten”, aldus de zegsman.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Remax-optimus EmielTechniek Elan Bikes support Doornmalen electro Podium Boxtel Geerts advies Huidtherapie TopSlank Modecentrum Frans Theelen Filipe Olieenzo Toverboom Uitvaartonderneming Bijnen buisman optiek Geld en Makelaardij Beleef Boxtel