RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
01:53:39    woensdag, 20 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Woensdag, 28 mei 2014 14:46 uur, laatst gewijzigd op 28 mei 2014 17:07 uur

Ruim 30 shows in Podium Boxtel

Ruim 30 shows in Podium Boxtel

Op de foto: Voor het eerst te zien op de bühne: De Goei, De Kwaai & De Lillike. (Foto: Peter de Koning).

Een aantal artiesten dat Podium Boxtel de voorbije seizoenen heeft bezocht keert terug. Op veler verzoek omvat het theaterprogramma voor het seizoen 2014-2015 dit jaar bekende namen als Gerard van Maasakkers, Mark van de Veerdonk, Angela Groothuizen, Joris Linssen en Piepschuim. Maar de meeste van de ruim dertig voorstellingen in Podium Boxtel laten nieuwe gezichten zien, van naam en faam maar ook van eigen bodem.

Onder het motto ’Gezellig uit in de buurt’ presenteerde het bestuur van Podium Boxtel gisteravond tijdens een drukbezochte preview het programma voor het theaterseizoen 2014-2015. Nu al staat de teller op 32 voorstellingen: theater, film, toneel, muziek, cabaret en ander amusement staan op het menu, geschikt voor jonge en oude bezoekers die al dan niet vooraf kunnen genieten van een theatermenu.

Komend seizoen werkt Podium Boxtel samen met de restaurants En Garde! (Markt) en De Deugniet (Rechterstraat), waar tegen een vriendelijke prijs, voorafgaand aan de voorstelling, gedineerd kan worden. Restaurant De Waag is afgehaakt.

De preview was bedoeld om theaterliefhebbers enthousiast te maken voor het nieuwe programma en de kans te bieden om in de voorverkoop kaartjes aan te schaffen. De aftrap van het nieuwe culturele seizoen beleeft Boxtel op zaterdag 20 september, als in Podium Boxtel het Cultureel Weekend van start gaat. Daags erna wordt ook in hartje Boxtel theaterfestival Bockesprongen gehouden. De eerste ’reguliere’ voorstelling staat vrijdag 26 september op de rol met een cabaretprogramma van Emilio Guzman.

Brabants Centrum – mediapartner van Podium Boxtel - besteedt woensdag 29 mei uitgebreid aandacht aan het nieuwe programma van het theater. Kijk ook op www.podiumboxtel.nl.

 

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding SNS Bank Doornmalen electro Proef Culinair Geerts advies Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen