03:32:25    maandag, 06 juli 2020
brabants centrum logo
Zondag, 22 december 2013 16:15 uur

Ruim 2.100 euro voor Voedselbank

Ruim 2.100 euro voor Voedselbank

Op de foto: De lokale formatie Kicking Bill staat garant voor een feestje. Zo ook zaterdag in de Comsche Hoeve. (Foto: Albert Stolwijk).

Tijdens het evenement BoeL's Eye on the Voedselbank is zaterdagavond 2.192,50 euro ingezameld voor de Boxtelse Voedselbank. Vele Boxtelse formaties gaven een optreden in de Comsche Hoeve voor dit goede doel.

Na de succesvolle editie van vorig jaar kon stichting BoeL ook deze keer weer rekenen op de medewerking van talloze lokale artiesten. VanBakkus, Loens, Jackoustic, Hardnekkig, Kicking Bill, Rooie Rico, De Frotters,
Milestones From The Underground Scene, Harrie Hendriks & Die Rooie en Northern Lights betraden het podium. Een gevarieerd programma waarin Nederlandstalige feestmuziek en keiharde rock werden afgewisseld.

Alle bezoekers kregen een kerst-cd waar diverse Boxtelse formaties aan meewerkten. Zo zijn de Dorini's te horen met het nummer 'Geef me glühwein' en vertolkt Kicking Bill het nummer 'Jesus took my girl'. Naast de diverse optredens werd ook een veiling gehouden waarbij bezoekers konden bieden op diverse items. De opbrengst hiervan kwam ook ten goede aan de Voedselbank. ,,Het huiskamerconcert van Milestones From The Underground Scene was het topstuk", vertelde bestuurslid Roland van Son van stichting Boel. ,,Dat heeft 200 euro opgebracht."

Alphons van der Heijden was namens de Voedselbank aanwezig in de Comsche Hoeve en was aangenaam verrast over de vele belangstelling. ,,Het is geweldig dat we dankzij deze avond weer wat extra's kunnen doen voor onze cliënten", stelde Van der Heijden. ,,De opbrengst gaan we besteden aan een nieuwe bus, want dat is hard nodig."

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Alfa Geerts advies Podium Boxtel Olieenzo Geld en Makelaardij Elan Bikes support buisman optiek Huidtherapie Beleef Boxtel Toverboom Remax-optimus Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg EmielTechniek TopSlank