01:31:46    woensdag, 08 april 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 23 december 2011 13:28 uur, laatst gewijzigd op 23 december 2011 13:42 uur

Ruim 10 mille voor KiKa

Ruim 10 mille voor KiKa

Op de foto: Er werden sleutelhangers verkocht tijdens de kerstactie van het Baanderherencollege. De opbrengst gaat naar KiKa Kinderen Kankervrij. (Foto: Gerard Schalkx).

De kerstactie op het Boxtelse Baanderherencollege heeft al minimaal tienduizend euro opgeleverd. Dit is de opbrengst van een sponsortocht die de 880 leerlingen van het BHC vrijdag liepen. Daarnaast zijn er nog sleutelhangers van KiKa verkocht op school. Dit bedrag wordt er nog bij opgeteld.

Het Baanderherencollege verbond haar kerstactie dit jaar aan KiKa Kinderen kankervrij. Scholieren vroegen via een sponsorkaart een bijdrage aan familieleden en vrienden om hen te steunen tijdens de wandeling die zij gaan maken.

,,Ik geloof niet dat we ooit eerder zoveel hebben opgehaald”, vertelt Jolanda van Dongen van het Baanderherencollege, die intussen nog drie sleutelhangers van KiKa koopt. Ze denkt dat dit goede doel dicht bij de kinderen staat. ,,Iedere kind heeft wel met kanker te maken gehad in de omgeving.”

De klassen kwamen kort na elkaar weer terug van de wandeltocht. Er wachtte chocolademelk, cake én het goede nieuws dat er al minstens tienduizend euro was opgehaald.
Aan het eind van de dag wordt bekendgemaakt wat het definitieve bedrag is dat aan Kika wordt gedoneerd.

Auteur: Annelieke van der Linden

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel buisman optiek Café zaal Kloosterzicht Remax-optimus Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank Geerts advies Podium Boxtel Huidtherapie Olieenzo Modecentrum Frans Theelen EmielTechniek Elan Bikes support Filipe Toverboom