23:57:25    zondag, 21 juli 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 29 april 2014 08:45 uur, laatst gewijzigd op 29 april 2014 17:15 uur

Rotonde Fellenoord afgesloten

Rotonde Fellenoord afgesloten

De rotonde Fellenoord in Boxtel wordt dinsdag 29 april opnieuw geasfalteerd. De toegang tot de wijk Oost via de Hobbendonkseweg is daardoor tot aan het begin van de avond afgesloten. Op de Eindhovenseweg is doorgaand verkeer uit of naar zuidelijke richting niet mogelijk.

Aannemingsbedrijf Heijmans is maandag aan het begin van de avond gestart met de werkzaamheden zijn maandag die op dit punt ongeveer 24 uur duren. De hele week wordt nog asfalt gedraaid in Boxtel-Oost. Dat is nodig om het wegdek te herstellen nadat het vorig jaar op meerdere plekken werd opengebroken voor de aanleg van een drainagesysteem om de grondwateroverlast aan te pakken.

Woensdag 30 april worden Dommeloord en de Nieuwe Nieuwstraat geasfalteerd, donderdag 1 mei de Beukums, Sweelincklaan en Mozartlaan en vrijdag 2 mei de Hendrik Verheeslaan, Vorsenpoel en Albinonistraat. Op deze dagen zijn de genoemde straten en aangesloten zijstraten afgesloten voor autoverkeer.

 

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Beleef Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Doornmalen electro Huidtherapie Modecentrum Frans Theelen