RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
02:05:29    zaterdag, 23 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Maandag, 17 juni 2013 15:29 uur

Rondje Boxtel weer van start

Rondje Boxtel weer van start

Op de foto: Voor bewoners van woonvorm De Munsel organiseert kanovereniging De Pagaai ook elk jaar een kanotocht over de Dommel. (Foto: Albert Stolwijk).

De Boxtelse kanovereniging De Pagaai startte zaterdag 13 april met de activiteit ’Rondje Boxtel’. Door het slechte weer van de afgelopen weken werd er maar weinig gebruik gemaakt van de kanoroute. Nu de temperaturen weer stijgen, hoopt De Pagaai dat het Rondje Boxtel weer populairder wordt.

De kanotocht laat een heel andere kant van Boxtel zien. De kanovaarders komen onder meer langs Selissen waar de nieuwe brug ’t Schipke, het waterschapsgebouw en het vroegere gemeentelijk slachthuis te zien zijn. Ook de wijk Oost, kasteel Stapelen, de bibliotheek en het Jacob-Roelandslyceum maken deel uit van de route. Na het passeren van de glijgoot legt men weer aan bij het clubhuis van De Pagaai aan de Voetboog in Boxtel.

De tocht van 9 kilometer duurt ongeveer 2,5 uur. De route kan op woensdag, zaterdag en zondag tussen 10.00 en 14.00 uur gevaren worden, bij voorkeur op afspraak. De kosten bedragen zeven euro inclusief kano, peddel en zwemvest. Meer informatie: www.depagaai.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo SNS Bank Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Doornmalen electro Geld en Makelaardij Peijnenburg Verzuimbegeleiding Modecentrum Frans Theelen Proef Culinair Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel