11:06:20    donderdag, 09 juli 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 02 oktober 2013 08:46 uur, laatst gewijzigd op 02 oktober 2013 08:47 uur

Rode Draad beleeft 11e editie

Rode Draad beleeft 11e editie

Op de foto: Wethouder Tossy de Man opende de tiende editie van De Rode Draad vorig jaar in Art Gallery Truusje. (Foto: Gerard Schalkx).

Kunstroute De Rode Draad wordt zaterdag 5 en zondag 6 oktober voor de elfde keer gehouden. Op 21 locaties tonen meer dan 75 professionele en amateurkunstenaars hun artistieke en creatieve kwaliteiten.

Volgens beeldend kunstenares Gerda Fraanje, die de Rode Draad organiseert, zijn de locaties zeer divers; van kerk tot winkel en atelier. ,,Voor bezoekers is De Rode Draad een unieke mogelijkheid om op laagdrempelige wijze met de vele kunstuitingen kennis te maken.”

Het evenement duurt op beide dagen van 11.00 tot 17.00 uur, de toegang is gratis. Alle locaties zijn herkenbaar aan rode ballonnen.

Brabants Centrum biedt in haar editie van donderdag 3 oktober een uitgebreid overzicht van de kunstmanifestatie, inclusief alle locaties waar kunst geëxposeerd wordt.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

EmielTechniek Geerts advies Podium Boxtel Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Filipe Huidtherapie Remax-optimus Toverboom Doornmalen electro Elan Bikes support TopSlank buisman optiek Meubelmakerijdenberg Olieenzo Geld en Makelaardij