RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
09:02:43    zaterdag, 16 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Donderdag, 17 november 2011 20:54 uur, laatst gewijzigd op 17 november 2011 20:57 uur

Rockers verzamelen in De Rots

Rockers verzamelen in De Rots

Twee aansprekende hoofdacts en een groot aantal muzikanten op het open podium. Dat zijn de ingrediënten van de derde editie van popfestival Rock in The Rock, dat zaterdag 19 november wordt gehouden in gemeenschapshuis De Rots.

Het was dringen voor een plekje op het open podium, vertelt medeorganisator Jeroen van Lier. Talrijke bandjes, duo’s en solisten meldden zich aan voor een plekje op het affiche van Rock in The Rock. ,,We hebben helaas ook enkele muzikanten teleur moeten stellen, maar misschien kunnen die de volgende keer aan bod komen. Ook gaan we in de toekomst samenwerken met popmuzikanten van MiK Kunsteducatie.”

Het hoofdprogramma van Rock in The Rock omvat optredens van The Galactic Lo-Fi Orchestra en The Slumberdogs. Dat zijn bands die volgens Van Lier hun sporen al meer dan verdiend hebben en ook op de bühne van De Rots beslist niet teleur zullen stellen.

Het open podium belooft tal van verrassingen. Achtereenvolgens treden op The Lieshouts, Joep van den Broek, Cooldorph 2.0, Cas & Pa, Jules & Jelle, Robin & Joep en René Schlijper. Dennis Wels is de laatste op het open podium en maakt de weg vrij voor beide hoofdacts.

Rock in The Rock begint zaterdag 19 november om 19.00 uur, de zaal is vanaf 18.45 uur geopend. Toegangskaarten zijn uitsluitend aan de zaal verkrijgbaar en kosten vijf euro. Na het slotoptreden van The Slumberdogs, is er tot 01.00 uur een afterparty met deejay Tosti.

Meer informatie: www.rockintherock.nl.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Peijnenburg Verzuimbegeleiding Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Geld en Makelaardij Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen Gemeente Boxtel Geerts advies SNS Bank Huidtherapie