RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
00:31:29    zaterdag, 23 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zondag, 14 april 2013 13:52 uur, laatst gewijzigd op 14 april 2013 15:07 uur

Rocken bij open dag MiK

 

De jaarlijkse open dag van MiK Kunsteducatie in Sint-Ursula gebeurde zondag volgens een nieuw concept. Iedereen kreeg gelegenheid een aantal instrumenten uit te proberen en halverwege de open dag werd in de grote zaal een opvoering gegeven door bezoekers en ervaren muzikanten.

Voorheen bestond de open dag vooral uit uitleg van muziekdocenten. Leerlingen die muziekles volgen, speelden vervolgens een stuk. Dit jaar mochten kinderen en volwassenen zelf de trombone, viool, piano of ander instrument uitproberen. Ook kregen ze de kans deel te nemen aan een theater- of dansworkshop en er werd zelfgemaakte kleding geknutseld in het beeldend atelier.

Vervolgens mocht iedere bezoeker ook deelnemen aan een groot optreden. Het nummer ’We will rock you’ van de bekende groep Queen werd ten gehore gebracht door beginnende en ervaren muzikanten. Jonge bezoekers toonden tijdens het optreden de zelfgemaakte jurken van vuilniszakken, plastic linten en krantenpapier. Na het optreden had iedereen nog de kans om extra informatie in te winnen over het volledige cursusaanbod van MiK.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Peijnenburg Verzuimbegeleiding SNS Bank Huidtherapie Olieenzo Modecentrum Frans Theelen Doornmalen electro Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Proef Culinair Uitvaartonderneming Bijnen