RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
15:00:37    dinsdag, 25 september 2018
brabants centrum logo


agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
úúf

agendaAgenda

volledige agenda >>
Vrijdag, 11 april 2014 15:41 uur, laatst gewijzigd op 11 april 2014 15:46 uur

'Richting een conceptprogramma'

\'Richting een conceptprogramma\'

Op de foto: Onderhandelaars Peter van de Wiel en Peter Manniën (Combinatie95) en Dave van de Ven en Eric van den Broek (SP) ontvingen maandag Jan de Koning en Herman van Wanrooij van INbox. Links gemeentesecretaris Jan Fraanje. (Foto: Peter de Koning).

Informateur Peter van de Wiel maakte woensdagavond bekend dat zijn partij Combinatie95 en de SP willen proberen een coalitie te vormen met D66 en INbox. Van de Wiel gaf aan dat het eerste gesprek tussen deze vier partijen donderdagavond voorspoedig verliep. ,,Het zogenoemde praatpapier mag inmiddels concept-beleidsprogramma worden genoemd.”

Van iedere partij zijn telkens twee vertegenwoordigers aanwezig bij de gesprekken. ,,We hebben gisteravond lang bij elkaar gezeten en prima vorderingen gemaakt”, zei Van de Wiel vrijdagmiddag. ,,We komen vrijdagavond opnieuw bij elkaar en hebben ook de zondag al vrijgehouden. De voortekenen zijn positief. Er is nog een aantal punten waar we uitgebreider over moeten spreken, maar ik heb niet het idee dat we daar nog zwaar over moeten stoeien.”

Informateur Van de Wiel hoopt dat het nieuwe college van B. en W. op dinsdag 22 april tijdens de gemeenteraadsvergadering gepresenteerd kan worden. ,,Daar moeten we nog flink aan werken. Daarom gebruiken we hiervoor de komende tijd iedere vrije minuut.”

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Zwanenberg adviesgroep 040Fit Geerts advies Tiga Huidtherapie Toverboom Natasja fashion Rijschool Dolman Gemeente Boxtel SNS Bank Olieenzo Kindertuin Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Doornmalen electro