RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
09:58:22    woensdag, 21 november 2018
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zondag, 05 oktober 2014 16:46 uur, laatst gewijzigd op 09 oktober 2014 15:31 uur

Reuzegezellige Herfstfair

Reuzegezellige Herfstfair

Twintig reuzen, kunstwerken, talloze kraampjes, appels en peren en een quiz. De Herfstfair in Boxtel bood zondag een diversiteit aan activiteiten. In het centrum was het de hele middag lekker druk met bezoekers die genoten van de herfstsfeer.

In de oude boomgaard achter het gemeentehuis opende wethouder Peter van de Wiel om 12.00 uur de appelproeverij. Tussen de fruitbomen waren allerlei kraampjes te vinden waar mensen appels en peren konden proeven en genoten van honing en verse appeltaart. Ook de sappers werd druk bezocht, er werd ruim 5.700 kilo fruit verwerkt tot sap.

Op de Markt boden ondernemers en particulieren allerlei artikelen aan. Van paddenstoelen tot brood en jam en van kleding tot kaarsen; er was van alles te verkrijgen. Ook de kinderen hoefden zich niet te vervelen en maakten spinnenwebben en dromenvangers. Met de Ons Centrum Quiz werd de kennis van Boxtelaren over hun centrum getoetst. En wie niet op de antwoorden kon komen, kreeg hulp van verschillende acteurs.

Maar wat vooral opviel waren de reuzen die her en der in het centrum te zien waren. Ze waren naar Boxtel gekomen om de 65e verjaardag van Jas de Keistamper te vieren. En mede daardoor werd het een reuzegezellige dag...

Kijk voor foto's op onze Facebookpagina.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

040Fit Rijschool Dolman Natasja fashion Gemeente Boxtel Zwanenberg adviesgroep Kindertuin Tiga Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Modecentrum Frans Theelen Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen SNS Bank TopSlank Olieenzo Koppelmans Meubelmakerijdenberg Huidtherapie