12:54:49    zondag, 12 juli 2020
brabants centrum logo
Zondag, 05 oktober 2014 16:46 uur, laatst gewijzigd op 09 oktober 2014 15:31 uur

Reuzegezellige Herfstfair

Reuzegezellige Herfstfair

Twintig reuzen, kunstwerken, talloze kraampjes, appels en peren en een quiz. De Herfstfair in Boxtel bood zondag een diversiteit aan activiteiten. In het centrum was het de hele middag lekker druk met bezoekers die genoten van de herfstsfeer.

In de oude boomgaard achter het gemeentehuis opende wethouder Peter van de Wiel om 12.00 uur de appelproeverij. Tussen de fruitbomen waren allerlei kraampjes te vinden waar mensen appels en peren konden proeven en genoten van honing en verse appeltaart. Ook de sappers werd druk bezocht, er werd ruim 5.700 kilo fruit verwerkt tot sap.

Op de Markt boden ondernemers en particulieren allerlei artikelen aan. Van paddenstoelen tot brood en jam en van kleding tot kaarsen; er was van alles te verkrijgen. Ook de kinderen hoefden zich niet te vervelen en maakten spinnenwebben en dromenvangers. Met de Ons Centrum Quiz werd de kennis van Boxtelaren over hun centrum getoetst. En wie niet op de antwoorden kon komen, kreeg hulp van verschillende acteurs.

Maar wat vooral opviel waren de reuzen die her en der in het centrum te zien waren. Ze waren naar Boxtel gekomen om de 65e verjaardag van Jas de Keistamper te vieren. En mede daardoor werd het een reuzegezellige dag...

Kijk voor foto's op onze Facebookpagina.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Filipe Meubelmakerijdenberg EmielTechniek buisman optiek TopSlank Geld en Makelaardij Elan Bikes support Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Alfa Huidtherapie Doornmalen electro Remax-optimus Beleef Boxtel