17:50:00    zondag, 05 juli 2020
brabants centrum logo
Zondag, 03 februari 2013 10:57 uur, laatst gewijzigd op 03 februari 2013 10:59 uur

Reünie toerclub Wolverton

Reünie toerclub Wolverton

Op de foto: De Wolverton was ruim dertig jaar geleden een actieve wielertoerclub die er elke zondagochtend op uit trok. Op 23 februari houden de leden een reünie.

Na enkele jaren in België te hebben gewoond, is Boxtelaar Broer van de Langenberg (69) in 2011 weer teruggekeerd naar zijn geboorteplaats. Tijdens de verhuizing kwam hij bovenstaande groepsfoto van wielertoerclub De Wolverton tegen die dertig jaar geleden aan de wand hing in zijn toenmalige café aan de Stationsstraat. Op 23 februari is in De Walnoot een reünie.

Doordat hij tijdens de verhuizing opeens weer met het grote groepsportret in handen stond, vatte bij de Boxtelaar het idee post om de fietsers van weleer weer eens bijeen te brengen. En dat is gelukt. Zaterdag 23 februari komen de toerrijders met hun partners om 14.00 uur bijeen in gemeenschapshuis De Walnoot voor een hernieuwde kennismaking. Wie zich nog niet heeft aangemeld, kan dit alsnog doe via telefoonnummer (0411) 78 50 14 of e-mail: doobroe@gmail.com.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Geld en Makelaardij Olieenzo Elan Bikes support Beleef Boxtel Podium Boxtel Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Huidtherapie EmielTechniek Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg TopSlank Alfa Toverboom buisman optiek