11:43:12    zondag, 12 juli 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 18 januari 2014 23:14 uur, laatst gewijzigd op 18 januari 2014 23:18 uur

Reünie Amicitia massaal bezocht

Reünie Amicitia massaal bezocht

Op de foto: Grote drukte in de feesttent aan de Goorestraat in Boxtel tijdens de reünie van zaal Amicitia oftewel Van Kaathoven. (Foto: Albert Stolwijk).

Naar schatting ongeveer tweeduizend bezoekers kwamen zaterdagavond af op de reünie van de Liempdse zaal Amicitia in een grote feesttent aan de Goorestraat in Boxtel. Iedereen genoot zichtbaar van de 'trip down memory lane' waar zoveel dertigers, veertigers en vijftigers uit Liempde en nabijgelegen dorpen als Boxtel, Esch, Gemonde, Schijndel en Oirschot lang naar hadden uitgekeken.

Het groots opgezette evenement groeide al snel uit tot een ware happening en een feest van herkenning. ,,Wat is er mooier dan je onderdompelen in de mooiste jaren van je leven toen we allemaal nog jong waren en nog zoveel moesten ontdekken in het leven. Zaal Amicitia of beter gezegd Van Kaathoven was een deel van mijn leven, waar je voor het eerst uitging, bier leerde drinken en voor het eerst met een meisje zoende. Gouden tijden, mede dankzij de fantastische uitbaters Willy en Nelly. Fanatstisch dat ze alletwee hier zijn", liet een van de aanwezigen optekenen.

Niet alleen Willy en Nelly van Kaathoven lieten hun gezicht zien, ook hun kinderen Anja en Jan, talloze oud-medewerkers en de deejays van toen Jan Hulsen, Maarten Smulders en Henri Schalkx waren van de partij. Ook de Belgische band De Spikes zorgde voor de muzikale opluistering tijdens de reunie, waar de aanwezigen zichtbaar en met volle teugen van genoten.      

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

EmielTechniek Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Huidtherapie Doornmalen electro Filipe TopSlank Geld en Makelaardij Podium Boxtel Elan Bikes support Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Remax-optimus Meubelmakerijdenberg Alfa