RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
07:58:18    woensdag, 14 november 2018
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zaterdag, 18 januari 2014 23:14 uur, laatst gewijzigd op 18 januari 2014 23:18 uur

Reünie Amicitia massaal bezocht

Reünie Amicitia massaal bezocht

Op de foto: Grote drukte in de feesttent aan de Goorestraat in Boxtel tijdens de reünie van zaal Amicitia oftewel Van Kaathoven. (Foto: Albert Stolwijk).

Naar schatting ongeveer tweeduizend bezoekers kwamen zaterdagavond af op de reünie van de Liempdse zaal Amicitia in een grote feesttent aan de Goorestraat in Boxtel. Iedereen genoot zichtbaar van de 'trip down memory lane' waar zoveel dertigers, veertigers en vijftigers uit Liempde en nabijgelegen dorpen als Boxtel, Esch, Gemonde, Schijndel en Oirschot lang naar hadden uitgekeken.

Het groots opgezette evenement groeide al snel uit tot een ware happening en een feest van herkenning. ,,Wat is er mooier dan je onderdompelen in de mooiste jaren van je leven toen we allemaal nog jong waren en nog zoveel moesten ontdekken in het leven. Zaal Amicitia of beter gezegd Van Kaathoven was een deel van mijn leven, waar je voor het eerst uitging, bier leerde drinken en voor het eerst met een meisje zoende. Gouden tijden, mede dankzij de fantastische uitbaters Willy en Nelly. Fanatstisch dat ze alletwee hier zijn", liet een van de aanwezigen optekenen.

Niet alleen Willy en Nelly van Kaathoven lieten hun gezicht zien, ook hun kinderen Anja en Jan, talloze oud-medewerkers en de deejays van toen Jan Hulsen, Maarten Smulders en Henri Schalkx waren van de partij. Ook de Belgische band De Spikes zorgde voor de muzikale opluistering tijdens de reunie, waar de aanwezigen zichtbaar en met volle teugen van genoten.      

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Rijschool Dolman 040Fit Toverboom Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Tiga Koppelmans TopSlank Beleef Boxtel Gemeente Boxtel Café zaal Kloosterzicht SNS Bank Doornmalen electro Olieenzo Geld en Makelaardij Natasja fashion Kindertuin