08:23:06    woensdag, 17 juli 2019
brabants centrum logo
Woensdag, 05 februari 2014 09:05 uur, laatst gewijzigd op 05 februari 2014 09:05 uur

Regiobank hoofdsponsor DVG

Regiobank hoofdsponsor DVG

Op de foto: DVG is blij met de nieuwe hoofdsponsor Regiobank. Alle betrokkenen gingen na de ondertekening van het vierjarig sponsorcontract op de foto. (Foto: DVG).

Regiobank is de nieuwe hoofdsponsor van vierdeklasser DVG in Liempde. Deze week hebben de twee Liempdse vertegenwoordigers van Regiobank met clubvoorzitter Rien Schalkx een handtekening gezet onder een vierjarig sponsorcontract.

Regiobank volgt notariskantoor Van ’t Hooft & Van Rosmalen op, waarmee DVG volgens Schalkx jarenlang prettig heeft samengewerkt. De club neemt geen afscheid van deze sponsor; Van ’t Hooft & Van Rosmalen blijft de komende jaren actief in de ondersteuning van de voetbalsport in Liempde.

Volgens de voorzitter is Regiobank sterk vertegenwoordigd in Liempde. Bij Geld en Makelaardij aan de Nieuwstraat en Het Raadhuis aan de Keefheuvel zijn de twee Liempndse vestigingen ondergebracht. De bank kan zich verheugen in een groeiend aandeel in de bankzaken in Liempde, zo gaf Schalkx aan bij de ondertekening.

Lees meer in Brabants Centrum van donderdag 6 februari.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Beleef Boxtel Olieenzo Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geld en Makelaardij Proef Culinair Gemeente Boxtel Modecentrum Frans Theelen