10:32:46    zondag, 12 juli 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 17 oktober 2014 11:42 uur, laatst gewijzigd op 17 oktober 2014 11:43 uur

Reconstructie goed op schema

Reconstructie goed op schema

De werkzaamheden aan de Baandervrouwenlaan in Boxtel vorderen goed. Naar verwachting is aannemer Jan van den Boomen uit Liempde in november klaar, aansluitend worden bomen en planten aangebracht en kan de weg weer gebruikt worden door autoverkeer.

Na de reconstructie komt het gebied tussen de kruising met de Sint-Severusstraat en de Parkweg er heel anders uit te zien. Trottoirs zijnvernieuwd en er is een vrijliggend fietspad aangelegd. Na oplevering geldt op dit gedeelte van de Baandervrouwenlaan een maximumsnelheid van 30 kilometer per uur.

De werkzaamheden omvatten nu nog uitsluitend het gedeelte van de Sint-Severusstraat tot de Parkweg. In een later stadium moet ook het deel tot aan de Oude Ketting worden aangepakt, wanneer dit wordt uitgevoerd is nog onduidelijk.


Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Toverboom TopSlank Elan Bikes support Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Geld en Makelaardij Huidtherapie buisman optiek Filipe Beleef Boxtel EmielTechniek Podium Boxtel Café zaal Kloosterzicht Alfa