RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
14:03:22    donderdag, 25 april 2019
brabants centrum logo
Vrijdag, 02 maart 2012 07:12 uur, laatst gewijzigd op 03 maart 2012 15:16 uur

Ramkraak op Selissenwal

Ramkraak op Selissenwal

Op de foto: De wand onder de pinautomaat van Rabobank aan de Van Beekstraat is donderdagnacht flink verwoest door een ramkraak. (Foto: Albert Stolwijk).

De politie rukte in de nacht van donderdag op vrijdag uit voor een ramkraak op een pinautomaat van Rabobank aan de Van Beekstraat in Boxtel. Met een auto is ingereden op de automaat die tussen de winkels op Selissenwal hangt. De daders zijn spoorloos.

De houten wand onder de geldautomaat is flink verwoest door de aanrijding. De auto was dusdanig beschadigd dat het voertuig enkele straten verderop is achtergelaten. Het was een gestolen wagen uit Nijmegen. De politie verricht sporenonderzoek aan de auto en de betaalautomaat.

Volgens een getuige gaat het om meerdere daders. De opzet van de personen is niet geslaagd; ze zijn er vandoor gegaan zonder buit. De politie roept getuigen op zich te melden als ze iets hebben gezien in de nacht van donderdag op vrijdag rond kwart over vier. Ook zijn er misschien mensen die meer weten van de ramkraak. Zij kunnen zich melden via 0900 - 8844 of anoniem via 0800 - 7000.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geld en Makelaardij Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Proef Culinair Huidtherapie SNS Bank Geerts advies Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Gemeente Boxtel