15:19:45    donderdag, 02 juli 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 09 juni 2011 12:08 uur, laatst gewijzigd op 09 juni 2011 20:54 uur

Ramkraak Rabobank mislukt

Onbekenden hebben vannacht rond vier uur een mislukte ramkraak gepleegd bij twee geldautomaten van de Rabobank in winkelcentrum Oosterhof in Boxtel. Met een auto ramden de daders de gevel van de bank, waardoor die flink verwoest werd.

,,Getuigen die in de buurt wonen hebben niets gezien, maar wel stemmen en knallen gehoord die klonken als een explosie”, vertelde een politiewoordvoerder vanochtend. ,,De daders slaagden uiteindelijk niet in hun opzet en gingen er in een andere auto vandoor, maar zonder buit. Het andere voertuig hebben ze achtergelaten”, aldus de politie.

De technische recherche heeft de wagen onderzocht op sporen. Ook de brandweer rukte uit omdat omwonenden een gaslucht hadden geroken. De politie deed daarnaast onderzoek in de buurt, terwijl de omliggende korpsen in kennis werden gesteld van het incident. De vermoedelijke daders werden niet aangetroffen.

De omgeving van de bank werd lange tijd afgezet vanwege het technisch en tactisch onderzoek, waarbij ook bekeken wordt of er camerabeelden van de braak of de daders zijn. Mensen die iets gehoord of gezien hebben, kunnen contact opnemen met de politie via telefoonnummer (0900) 88 44.   

 

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Geerts advies Beleef Boxtel Doornmalen electro Alfa Uitvaartonderneming Bijnen buisman optiek Olieenzo Elan Bikes support Remax-optimus Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Podium Boxtel Filipe Toverboom TopSlank