RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
18:30:12    woensdag, 20 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 07 juni 2013 16:22 uur, laatst gewijzigd op 07 juni 2013 16:23 uur

Rabo: opnieuw uitstel kV-station

Rabo: opnieuw uitstel kV-station

Rabobank Nederland heeft aangegeven dat zij geen problemen heeft met opnieuw drie maanden uitstel van de opleverdatum voor het nieuw kV-station. Dat meldt het actiecomité ZegneetegenkV. De gemeente Boxtel geeft aan op antwoord van TenneT en Enexis te wachten.

Volgens het actiecomité is hiermee de enige belemmering weggenomen om het kV-station te realiseren op locatie Biomérieux. ,,De bodem op de locatie is niet verontreinigd en ook de factor tijd is geen belemmering meer”, aldus het actiecomité. ,,Wij zijn zeer verheugd met de ruimte die Rabobank nogmaals biedt waardoor deze enige belemmering is weggenomen.”

Een woordvoerder van de gemeente Boxtel geeft aan dat het college van B. en W. geen officieel bericht heeft gehad van de Rabobank, maar dat de bank al eens informeel heeft aangegeven dat uitstel een mogelijkheid is. ,,Op dit moment ligt de bal echter bij TenneT en Enexis. In de motie waarmee de gemeenteraad 28 mei instemde, wordt het college verzocht opnieuw met de initiatiefnemers in overleg te treden over opschuiven van de opleverdatum. Wij wachten nog op antwoord.” TenneT geeft aan het verzoek te hebben ontvangen om te kijken naar de datum van de inbedrijfstelling van het 150kV-station Boxtel. ,,We beraden ons op het antwoord", zo laat een zegsman van het bedrijf weten.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Peijnenburg Verzuimbegeleiding Modecentrum Frans Theelen Olieenzo Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen SNS Bank Doornmalen electro Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Gemeente Boxtel