18:29:54    zaterdag, 20 juli 2019
brabants centrum logo
Vrijdag, 22 juni 2012 12:10 uur, laatst gewijzigd op 22 juni 2012 12:13 uur

Rabo Beach Break op Markt Boxtel

Rabo Beach Break op Markt Boxtel

Onder de naam Rabo Beach Break 2012 wordt zaterdag 23 en zondag 24 juni vanaf 10.30 uur op de Markt in Boxtel het jaarlijkse beachvolleybaltoernooi gehouden. Het bedrijf Toffe Jongens Productie houdt het evenement samen met de plaatselijke Markthoreca.

Dit jaar neemt het recordaantal van 58 teams deel aan het toernooi. Behalve de sportieve activiteiten staan op beide dagen muzikale optredens op het programma, waaronder op zaterdag vanaf 18.30 uur van lokale deejays als Roy Wong en Reno Hills.

Shermanology is op de eerste avond de hoofdact. Eén dag later, op zondag 24 juni, worden de overige wedstrijden en de finales van het beachvolleybaltoernooi gespeeld. Rond de klok van vier uur in de middag start het entertainmentprogramma met optredens van Thomas & Hardy, Jazzin’, Ladies Blaze en Qlubb Moustache.

Rabo Beach Break is gratis toegankelijk. Lees meer op http://hashtagmedia.nl/rabo-beach-break/.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Huidtherapie Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Gemeente Boxtel Beleef Boxtel Proef Culinair Uitvaartonderneming Bijnen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Modecentrum Frans Theelen