RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
21:21:18    zaterdag, 20 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Donderdag, 25 augustus 2011 14:03 uur, laatst gewijzigd op 25 augustus 2011 14:06 uur

RTL 4 maakt opnames in Boxtel

RTL 4 maakt opnames in Boxtel

Op de foto: Vivian Boelen moest even wennen aan het gevoel van knabbelende visjes aan haar voeten. Samen met eigenaresse Gemmy Schellekens van Tiga geniet ze van de behandeling. (Foto: Albert Stolwijk).

In het centrum van Boxtel werden vrijdagmiddag opnamen gemaakt voor het televisieprogramma Apotheek en Gezondheid van RLT4. Presentatrice Vivian Boelen, bekend van Veronica en RTL Nieuws, bezocht sport- en beautycentrum Tiga en nam een kijkje in de keuken van restaurant Villa Het Hof.

In het televisieprogramma staat gezondheid centraal. Kijkers krijgen tips over medicatie van een apotheker en daarnaast is er aandacht voor voeding, sporten en verzorging. Eindredacteur Jürgen Drieskens kwam in contact met Villa Het Hof via eigenaar René Bezemer. ,,Hij bracht ons weer in contact met Jan en Gemmy Schellekens van Tiga”, legt Drieskens uit. ,,We zochten een plek waar we konden filmen en waar mensen werken die kennis van zaken hebben, dat is zeker gelukt.”

De opnamen werden gestart bij Villa Het Hof. De eerste opname wordt gemaakt in de hal van Villa Het Hof waar een groot televisiescherm hangt zodat bezoekers van het restaurant letterlijk een kijkje in de keuken krijgen. ,,Het lijkt me vreselijk dat iedereen de hele dag op je vingers staat te kijken”, zegt Boelen.

Het beautycentrum, gelegen naast de sportschool van Tiga, is meteen favoriet bij de presentatrice. De behandeling in de zogenaamde fish spa, waarbij visjes dode huidcellen weghalen, vindt Boelen een vies idee. Zodra ze er echter met haar voeten inzit, wil ze niet meer weg. ,,We hebben haar moeten wegslepen”, blikt Gemmy terug. ,,Wij stonden allang buiten te wachten, terwijl Vivian nog lekker met haar voeten tussen de visjes zat.”

De opnames bij Villa Het Hof en Tiga zijn te zien op zaterdag 4 en 11 september om 10.30 uur op RTL 4. Meer informatie: www.aeng.tv.

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Proef Culinair Geerts advies SNS Bank Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Modecentrum Frans Theelen Gemeente Boxtel