22:03:06    donderdag, 02 juli 2020
brabants centrum logo
Zondag, 05 juni 2011 17:17 uur, laatst gewijzigd op 05 juni 2011 17:57 uur

RKSV Boxtel promoveert

RKSV Boxtel promoveert

Op de foto: Vreugde bij de spelers van RKSV Boxtel na de 5-1 winst. (Foto: Gerard Schalkx).

Waar RKSV Boxtel vanmiddag in de nacompetitie dankzij een overwinning met 5-1 op DOSKO '32 promoveerde, ging bleef ODC voor de tweede maal in vier dagen tijd ten onder tegen het Bossche BVV (2-3). Beide clubs komen daardoor komend seizoen uit in de derde klasse.

Boxtel kwam op neutraal terrein (sportpark Naastenbest te Best) in de eerste helft op 0-1 achterstand, maar liet zich na rust de kaas niet van het brood eten. Een hattrick van Pascal van de Brand en doelpunten van Jochem van der Hoeven en Vince Verkuijlen brachten de rood-witten de zo vurig verlangde promotie naar de derde klasse. Daar treffen de Boxtelaren volgend seizoen hun plaatsgenoten van ODC, dat in eigen huis opnieuw verloor van BVV en daardoor promotie naar de tweede klasse aan haar neus voorbij liet gaan.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

EmielTechniek Elan Bikes support Olieenzo Toverboom TopSlank Doornmalen electro Filipe Geerts advies Meubelmakerijdenberg buisman optiek Alfa Beleef Boxtel Podium Boxtel Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Remax-optimus