RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
11:49:20    donderdag, 25 april 2019
brabants centrum logo
Maandag, 17 september 2012 11:41 uur, laatst gewijzigd op 17 september 2012 11:46 uur

Publiek welkom bij asfalteren A2

Publiek welkom bij asfalteren A2

Op de foto: De verbreding van de A2 is in volle gang. Deze foto werd enkele weken geleden gemaakt nabij Vught. (Foto: Peter de Koning).

Rijkswaterstaat benut het weekeinde van 22 en 23 september voor het asfalteren van de A2 tussen Eindhoven en 's-Hertogenbosch. De snelweg is in noordelijke richting afgesloten tussen vrijdagavond 21 en maandagochtend 24 september.

De asfalteringswerkzaamheden vinden plaats vanwege de verbreding van de A2 van twee naar drie rijstroken. Het karwei moet eind 2013 klaar zijn. Rijkswaterstaat nodigt belangstellenden uit om onder begeleiding een kijkje te nemen bij de werkzaamheden in Boxtel.

Dat kan uitsluitend na aanmelding via www.a2denbosch-eindhoven.nl/zoabweekend. Er is slechts beperkt plaats; de rondleiding vindt zaterdagochtend in alle vroegte plaats.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Proef Culinair Uitvaartonderneming Bijnen SNS Bank Gemeente Boxtel Doornmalen electro Olieenzo Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen Geerts advies