17:00:26    vrijdag, 10 juli 2020
brabants centrum logo
Maandag, 11 februari 2013 14:28 uur, laatst gewijzigd op 13 februari 2013 16:31 uur

Psychologisch drama in Filmpodium

Psychologisch drama in Filmpodium

Donderdag 21 februari vertoont filmclub FilmPodiumScopia vanaf 20.15 uur in theaterzaal Podium Boxtel aan de Burgakker de Frans-Duitse coproductie ’Il y a longtemps que je t'aime’. Het is de tweede film in het kader van het thema Een Tweede Kans.

Magnetisch maar kapot middelpunt van de film is Juliette, een vrouw die na vijftien jaar gevangenisstraf bij haar zus Léa komt wonen. Niet alleen Léa is onwennig over de hereniging, ook haar gezin weet zich geen houding te geven omdat tante Juliette al die tijd is doodgezwegen. Langzaam wordt met horten en stoten duidelijk wat de van elkaar vervreemde zussen niet uitspreken.

Kaarten voor de filmvoorstelling kosten acht euro en zijn te koop bij boekhandel Elckerlijc, UITpunt Boxtel en via www.podiumboxtel.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro EmielTechniek Toverboom Remax-optimus Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank Beleef Boxtel Alfa Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg buisman optiek Geerts advies Geld en Makelaardij Olieenzo Elan Bikes support Podium Boxtel