22:16:32    woensdag, 26 juni 2019
brabants centrum logo
Maandag, 09 mei 2011 15:21 uur, laatst gewijzigd op 09 mei 2011 15:22 uur

Protestactie HiPa Sports

Protestactie HiPa Sports

Omdat het college van B. en W. niet mee wil werken aan verhuizing van HiPa Sports van de Ons Doelstraat naar bedrijventerrein Ladonk, wordt morgen, dinsdag 10 mei een protestactie op de Markt gehouden.

In groepjes van vijf zullen leden van de Boxtelse sportschool vanaf twaalf uur voor het gemeentehuis demonstraties verzorgen van spinnen, boksen en haltertrainingen. Dat meldt Hilde Ketelaars, die samen met haar man Paul exploitant is van HiPa Sports. Om half twaalf trekt een groep demonstranten vanaf de Ons Doelstraat naar de Markt.

De protestactie is bedoeld om het gemeentebestuur te herinneren aan haar inspanningsverplichting om HiPa Sports aan een nieuw onderkomen te helpen, aldus Ketelaars. In 2007 kreeg de sportschool een vergunning voor een sportschool in een bedrijfspand aan de Ons Doelstraat, maar dat was niet in overeenstemming met het bestemmingsplan.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Olieenzo Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Modecentrum Frans Theelen Proef Culinair Beleef Boxtel