RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
02:19:47    dinsdag, 23 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Donderdag, 28 juni 2012 14:31 uur, laatst gewijzigd op 28 juni 2012 14:32 uur

Pronken met kampioenstruien

Pronken met kampioenstruien

Op de foto: Wethouder Peter van de Wiel poseert met drie prijswinnaars. Van links naar rechts Bernadette Hoogakker, Lars van den Brand en Frank Schellekens. (Foto: Albert Stolwijk).

Wethouder Peter van de Wiel heeft deze week in het gemeentehuis vier gesigneerde klassementstruien van de Ster ZLM Toer uitgereikt aan de winnaars van een prijsvraag. De prijsvraag was een initiatief van Beleef Boxtel en Brabants Centrum en was bedoeld om de Ster ZLM Toer extra te promoten.

,,Die opzet is zeker geslaagd”, sprak wethouder Van de Wiel trots. ,,Boxtel heeft vorige week zondag vele duizenden bezoekers gelokt die allemaal genoten hebben van dit sportieve evenement.” Hij sprak de hoop uit dat Boxtel in de toekomst vaker als aanlegplaats voor dit soort grootschalige sportevenementen mag fungeren.

Van de Wiel reikte de gesigneerde gele trui van eindwinnaar Mark Cavendish uit aan Frank Schellekens. De witte trui was voor Bernadette Hoogakker, de groene trui van sprinter en dagwinnaar Marcel Kittel ging naar de tienjarige Lars van den Brand. Die ontpopte zich tijdens de prijsuitreiking als een echte sportkenner; hij liet horen niet alleen alles van de wielersport te weten, maar ook prima thuis te zijn in het voetbal.

De bolletjestrui was voor Joris Bakker die niet bij de prijsuitreiking aanwezig kon zijn. Bakker won de Facebook-fotowedstrijd van Beleef Boxtel. Hij zond een ludieke foto in waarop hij stond afgebeeld met Rabobank-wielrenner Lars Boom.

 

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geerts advies Olieenzo Proef Culinair Beleef Boxtel SNS Bank Doornmalen electro