RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
06:26:14    zondag, 17 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Woensdag, 18 juni 2014 15:02 uur, laatst gewijzigd op 18 juni 2014 20:05 uur

Proloog Ster ZLM Toer even stil

Proloog Ster ZLM Toer even stil

Op de foto: De proloog van de Ster ZLM Toer werd even stilgelegd vanwege een woningbrand. De renners doen oefeningen bij de start om de spieren warm te houden. (Foto: Albert Stolwijk).

UPDATE - De proloog van de Ster ZLM Toer in Bladel is woensdagmiddag tijdelijk stilgelegd vanwege een woningbrand. Omstreeks 14.45 uur werd brand gemeld in een woning aan de Margrietlaan, die aan het parkoers ligt.

De proloog van de Ster ZLM Toer ging eerder op woensdagmiddag van start. Alle wielrenners rijden een individuele tijdrit over een afstand van 7,2 kilometer, die eindigt nabij de Markt in Bladel. Een aantal renners heeft de proloog reeds verreden, de anderen moeten wachten tot het parkoers weer wordt vrijgegeven.

Volgens de eerste berichten ging het om een uitslaande brand in een hoekwoning. De brandweer was met groot materieel uitgerukt. De wedstrijd werd tot nader order stilgelegd. Renners deden warming-up oefeningen om de spieren warm te houden. Kort na drie uur is de proloog hervat; de vertraging valt mee en bedroeg slechts 23 minuten.

Kort na 17.00 uur wordt de finish van de laatste renner in Bladel verwacht. De Ster ZLM Toer finisht zondag 22 juni in de Stationsstraat te Boxtel. Voordat de finish wordt bereikt, zijn er drie doorkomsten in het centrum van Boxtel. Het peloton koerst vanaf startplaats Gerwen door Het Groene Woud.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Geld en Makelaardij Gemeente Boxtel Beleef Boxtel Huidtherapie Geerts advies Proef Culinair Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Peijnenburg Verzuimbegeleiding