RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
09:53:16    donderdag, 25 april 2019
brabants centrum logo
Donderdag, 21 november 2013 14:40 uur, laatst gewijzigd op 21 november 2013 14:41 uur

'Projectontwikkelaar niet in beeld'

\'Projectontwikkelaar niet in beeld\'

Het college van B. en W. heeft geen contact met een projectontwikkelaar over de verkoop van gemeenschapshuis De Rots. Dat maakte de gemeente Boxtel donderdagmiddag bekend na aanhoudende geruchten. De SP-fractie stelde per brief vragen over de kwestie.

Fractievoorzitter Eric van den Broek stelde in een brief dat er nadrukkelijke geluiden zijn dat een projectontwikkelaar met de gemeente in gesprek zou zijn over de verkoop van De Rots. Op het terrein zouden zorgwoningen komen. De activiteiten zouden worden verplaatst naar brede school De Wilgenbroek.

Wethouder Tossy de Man verklaarde dat hier zeker geen sprake van is. ,,Eerst gaan we bekijken op welke manier de activiteiten in De Rots behouden kunnen blijven en of het mogelijk is om dat op de huidige locatie te doen." Ook het verzoek van de SP om uiterlijk maandag een notitie te presenteren, is volgens de wethouder niet mogelijk. ,,Dinsdag bespreekt het college een notitie, zodat deze in de vergadering van de raadscommissie Maatschappelijke Zaken op maandag 2 december besproken kan worden."

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Beleef Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geerts advies Proef Culinair Uitvaartonderneming Bijnen SNS Bank Huidtherapie Doornmalen electro