RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
22:23:56    vrijdag, 22 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Maandag, 17 maart 2014 11:32 uur, laatst gewijzigd op 17 maart 2014 11:34 uur

Proefkamermuziek in Boxtel

Proefkamermuziek in Boxtel

Op de foto: Amsterdam Sinfonietta staat donderdag 3 april op het altaar van de Sint-Petrusbasiliek in Boxtel. Het ensemble was al eerder te gast in de serie Proefkamermuziek. (Foto: Marco Borggreve).

Amsterdam Sinfonietta keert donderdag 3 april terug naar Boxtel. Het orkest dat 22 strijkers telt, treedt in de serie Proefkamermuziek op in de Sint-Petrusbasiliek, waar Piazzolla’s ’De Vier Seizoenen’ wordt vertolkt.

Volgens de organisatoren van Proefkamermuziek gaat het om een ’opwindend’ programma waarin Italië, barokmuziek en Argentinië samenkomen. Met een ensemble van 22 strijkers onderscheidt Amsterdam Sinfonietta zich van de gangbare orkesten. Zonder dirigent spelen vergt een grote inzet, betrokkenheid en hoog niveau van alle musici. In het ensemble hebben de musici dan ook allemaal solistische kwaliteiten.

De serie Proefkamermuziek is afgelopen seizoen in Boxtel gestart, mede door een aantal betrokken medewerkers bij culturele instellingen. Kaarten voor de uitvoering in Boxtel kosten 23 euro inclusief een glas wijn. De uitvoering in de Sint-Petrusbasiliek begint om 20.30 uur, bezoekers komen vanaf 19.45 uur samen in de protestantse kerk. Kaartverkoop via www.podiumboxtel.nl en op 3 april vanaf 19.15 uur in de protestantse kerk.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

SNS Bank Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Olieenzo Geld en Makelaardij Gemeente Boxtel Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen Beleef Boxtel Proef Culinair Geerts advies