15:34:37    donderdag, 09 juli 2020
brabants centrum logo
Zondag, 06 mei 2012 13:35 uur, laatst gewijzigd op 06 mei 2012 18:34 uur

Proef Gastvrij Liempde: veel sfeer

Proef Gastvrij Liempde: veel sfeer

Op de foto: De kartuizer producten waren zondag flink in trek tijdens de eerste editie van Proef Gastvrij Liempde. (Foto: Peter de Koning).

De eerste editie van het fijnproeversevenement Proef Gastvrij Liempde wordt zondag drukbezocht. Veel bezoekers uit Liempde en omgeving weten de weg naar de kraampjes in en rond het Concordiapark te vinden. De schaapscheerder uit Australie steelt de show...

Met Proef Gastvrij Liempde laten ondernemers en verenigingen uit Liempde zien wat het dorp te bieden heeft. Streekproducten vullen veel kraampjes, maar ook bijzondere artikelen die kenmerkend zijn voor nationaal landschap Het Groene Woud.

Aangevuld met een informatiestand van imkervereniging De Honingbij en een kraam waar alle kartuizerproducten te koop zijn, is Proef Gastvrij Liempde een gezellig uitstapje. En met muziek van De Kromploegers en popkoor Voices is het ook op de terrasjes goed toeven. Het evenement duurt nog tot 17.00 uur en is gratis toegankelijk.

Lees meer over Proef Gastvrij Liempde in Brabants Centrum van donderdag 10 mei. 

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Elan Bikes support Café zaal Kloosterzicht buisman optiek Geld en Makelaardij Filipe Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Doornmalen electro EmielTechniek TopSlank Podium Boxtel Toverboom Geerts advies Olieenzo Meubelmakerijdenberg Remax-optimus