01:18:05    woensdag, 17 juli 2019
brabants centrum logo
Zondag, 24 augustus 2014 10:17 uur, laatst gewijzigd op 24 augustus 2014 10:18 uur

Prima start De Kort in La Vuelta

Prima start De Kort in La Vuelta

Koen de Kort heeft met zijn team Giant-Shimano een prima start beleefd. In de openingsrit in La Vuelta werd de ploeg in een tijdrit zesde. Jonathan Castroviejo is de eerste klassementsleider.

De openingsetappe in de Ronde van Spanje was een ploegentijdrit rond Jerez de la Frontera in het uiterste zuiden van het Iberisch schiereiland. Het team van Movistar, waarin Nairo Quintana de kopman is, klokte de snelste tijd over 12,6 kilometer.

Verrassend was dat Giant-Shimano met Koen de Kort in de gelederen de zesde plek veroverde, voor Team Belkin waarin onder meer Laurens ten Dam en Robert Gesink rijden. Favoriet Omega Pharma-Quick Step werd teleurstellend vijfde.

Zondag voert de eerste reguliere etappe van Algeciras naar San Fernando. Volg alle ontwikkelingen en klassementen online op La Vuelta. (Foto: Marc Cleutjens).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Peijnenburg Verzuimbegeleiding Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Modecentrum Frans Theelen Doornmalen electro Gemeente Boxtel Olieenzo Beleef Boxtel Geerts advies Meubelmakerijdenberg Proef Culinair