RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
17:41:19    zaterdag, 23 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Woensdag, 28 december 2011 15:00 uur, laatst gewijzigd op 28 december 2011 15:04 uur

Prijzenregen in wijk Selissenwal

Prijzenregen in wijk Selissenwal

Op de foto: Alle prijswinnaars van de decemberactie in de wijk Selissenwal poseren met voorzitter Bart van Roosmalen en bestuurslid Jack van Hal van de winkeliersvereniging. (Foto: Peter de Koning).

Een grote pallet vol ingevulde spaarkaarten. Dat was ook dit jaar het resultaat van de decemberactie die de ondernemers in de wijk Selissenwal onder het winkelend publiek hebben gehouden. Meer dan 20.000 spaarkaarten werden geretourneerd, een absoluut record.

Wijkwethouder Willie van de Langenberg was dinsdag naar de Van Beekstraat gekomen om de trekking van de loterij te verrichten. Andermaal werd een leegstaand winkelpand in het complex Banier benut om alle beschikbaar gestelde prijzen te etaleren. En in dat pand werden ook de vele duizenden spaarkaarten op een grote stapel gegooid.

Van de Langenberg trok de volgende vijftien namen uit de grote stapel zegelkaarten. De hoofdprijs – een reischeque ter waarde van 499 euro – werd gewonnen door wijkbewoonster Donja Stokkermans. Alle prijzen werden woensdagmiddag uitgereikt.

Reischeque: D. Stokkermans. Kleurentelevisie: mw. Van Houtum (Esch). Tuinset: mw. Van den Broek (Esch). Fiets: C. de Reu. Eén minuut gratis winkelen bij Plus: fam. Van Engelshoven. Sfeerhaard: M. Mauriks. Gereedschapset: fam. Van den Engel. Kledingbon: C. van Oers. Stereoset: fam. Van Bommel. Voetbaltenue: E. van Lokven. Spellenpakket: familie Van Lokven. Prepaid telefoon: M. Rovers (Esch). Elektrische sneeuwschuiver: fam. Van Leusden. Chocomel-automaat (2x): families Philo en Van Lier.

Lees meer in Brabants Centrum van donderdag 29 december.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Doornmalen electro Olieenzo Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Meubelmakerijdenberg Peijnenburg Verzuimbegeleiding SNS Bank Huidtherapie Geld en Makelaardij Proef Culinair Café zaal Kloosterzicht