11:04:23    maandag, 30 maart 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 28 december 2011 15:00 uur, laatst gewijzigd op 28 december 2011 15:04 uur

Prijzenregen in wijk Selissenwal

Prijzenregen in wijk Selissenwal

Op de foto: Alle prijswinnaars van de decemberactie in de wijk Selissenwal poseren met voorzitter Bart van Roosmalen en bestuurslid Jack van Hal van de winkeliersvereniging. (Foto: Peter de Koning).

Een grote pallet vol ingevulde spaarkaarten. Dat was ook dit jaar het resultaat van de decemberactie die de ondernemers in de wijk Selissenwal onder het winkelend publiek hebben gehouden. Meer dan 20.000 spaarkaarten werden geretourneerd, een absoluut record.

Wijkwethouder Willie van de Langenberg was dinsdag naar de Van Beekstraat gekomen om de trekking van de loterij te verrichten. Andermaal werd een leegstaand winkelpand in het complex Banier benut om alle beschikbaar gestelde prijzen te etaleren. En in dat pand werden ook de vele duizenden spaarkaarten op een grote stapel gegooid.

Van de Langenberg trok de volgende vijftien namen uit de grote stapel zegelkaarten. De hoofdprijs – een reischeque ter waarde van 499 euro – werd gewonnen door wijkbewoonster Donja Stokkermans. Alle prijzen werden woensdagmiddag uitgereikt.

Reischeque: D. Stokkermans. Kleurentelevisie: mw. Van Houtum (Esch). Tuinset: mw. Van den Broek (Esch). Fiets: C. de Reu. Eén minuut gratis winkelen bij Plus: fam. Van Engelshoven. Sfeerhaard: M. Mauriks. Gereedschapset: fam. Van den Engel. Kledingbon: C. van Oers. Stereoset: fam. Van Bommel. Voetbaltenue: E. van Lokven. Spellenpakket: familie Van Lokven. Prepaid telefoon: M. Rovers (Esch). Elektrische sneeuwschuiver: fam. Van Leusden. Chocomel-automaat (2x): families Philo en Van Lier.

Lees meer in Brabants Centrum van donderdag 29 december.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies TopSlank Elan Bikes support Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen buisman optiek Olieenzo Remax-optimus Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Podium Boxtel EmielTechniek Doornmalen electro Filipe Huidtherapie