15:16:47    zaterdag, 07 december 2019
brabants centrum logo
Vrijdag, 13 december 2013 09:42 uur, laatst gewijzigd op 13 december 2013 12:29 uur

Prijs voor Nicole van Spaendonk

Prijs voor Nicole van Spaendonk

Op de foto: Nicole van Spaendonk organiseert al tien jaar allerlei sportactiviteiten in Boxtel. Woensdagochtend gaf ze gymles aan de leerlingen van basisschool De Beemden. (Foto: Peter de Koning).

Nicole van Spaendonk van Buurtsport Boxtel is donderdag tweede geworden bij de uitreiking van de stimuleringsprijs Buurtsportcoach & Combinatiefunctionaris van NOC*NSF. Van Spaendonk kreeg een onderscheiding en een geldbedrag van 500 euro.

Het geldbedrag wil ze besteden aan de organisatie van een kindervakantieweek in Boxtel. Samen met ouders van basisschoolleerlingen is Van Spaendonk hiervoor een plan aan het maken. Ook gaat een gedeelte van het bedrag naar een project van de stagiaires van Buurtsport Boxtel. Directeur Ghislaine de Brouwer van Brede Scholen Boxtel droeg Van Spaendonk voor bij de jury van de stimuleringsprijs.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Doornmalen electro Geld en Makelaardij Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geerts advies Gemeente Boxtel Proef Culinair Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel