RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
01:29:09    dinsdag, 25 september 2018
brabants centrum logo


agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
úúf

agendaAgenda

volledige agenda >>
Zondag, 28 augustus 2011 16:23 uur, laatst gewijzigd op 28 augustus 2011 20:13 uur

Prijs voor 'Hof van Vijfeijken'

Prijs voor \'Hof van Vijfeijken\'

Op de foto: Anne van Delft (links) en Theo Verstegen (rechts) ontvingen de prijs uit handen van commissaris Wim van de Donk. (Foto: Peter de Koning).

Boerderij Hof van Vijfeijken in Boxtel heeft zondag tijdens de Dag van het Levend Erfgoed op landgoed Velder in Liempde de verhalenwedstrijd gewonnen. Eigenaar Theo Verstegen en schrijfster Anne van Delft schreven het verhaal over de geschiedenis van Hof van Vijfeijken. Het tweetal won een ballonvaart boven Het Groene Woud.

Naast de uitslag van de verhalenwedstrijd werd ook de mooiste Brabantse boerderij bekendgemaakt door commissaris van de koning Wim van de Donk. De boerderij van Marja Kivits aan de Nassaudwarsstraat in Vlijmen behaalde de eerste plaats en is nog in gebruik. Als mooiste boerderij met hernieuwde bestemming koos de jury voor de woning van de familie Damen uit Langeweg.

Commissaris Van de Donk nam daarnaast het magazine Driek in ontvangst. De kranten Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad en BN De Stem maakten de glossy die vol staat met verhalen over het boerenleven in Noord-Brabant.

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Foto's

Prijs voor \'Hof van Vijfeijken\' Prijs voor \'Hof van Vijfeijken\' Prijs voor \'Hof van Vijfeijken\' Prijs voor \'Hof van Vijfeijken\' Prijs voor \'Hof van Vijfeijken\' Prijs voor \'Hof van Vijfeijken\' Prijs voor \'Hof van Vijfeijken\' Prijs voor \'Hof van Vijfeijken\' Prijs voor \'Hof van Vijfeijken\' Prijs voor \'Hof van Vijfeijken\' Prijs voor \'Hof van Vijfeijken\' Prijs voor \'Hof van Vijfeijken\' Prijs voor \'Hof van Vijfeijken\' Prijs voor \'Hof van Vijfeijken\'

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Toverboom Olieenzo Geld en Makelaardij Tiga Doornmalen electro 040Fit Kindertuin Zwanenberg adviesgroep Koppelmans Natasja fashion SNS Bank Café zaal Kloosterzicht Rijschool Dolman Geerts advies