RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
01:48:09    zaterdag, 23 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Maandag, 21 januari 2013 10:50 uur, laatst gewijzigd op 21 januari 2013 10:56 uur

Presentatie gevolg op Oggelrevue

Presentatie gevolg op Oggelrevue

Op de foto: Paul van den Dungen, Elise Scheutjens (beide ceremoniemeester), prins Luc Bormans. jeugdprins Wouter Kurstjens en de adjudanten Axel en Bianca Mulders regeren dit carnavalsseizoen over de Oggelvorsenpoel. (Archieffoto: Albert Stolwijk).

De Oggelrevue in de Oggelvorsenpoel, al jaren een begrip in Esch, draagt dit jaar de titel ’Wij geleuve d’r in’. De koldershow in dorpshuis De Es wordt gehouden op donderdag 24, vrijdag 25 en zaterdag 26 januari vanaf 20.00 uur.

,,Wij geleuve in muziek en dans. Wij geleuve in flauwekul, in de klets van onze tonpraters. En wij geleuve in al het talent van Essche bodem dat in De Es op het podium komt te staan. Eén ding weten we zeker: het wordt weer een doldwaze boel”, zo laat carnavalsvereniging De Oggelvorsen weten. Tijdens de avonden speelt sprookjesfiguur Roodkapje de hoofdrol. Zij beleeft allerlei avonturen tijdens de revue.

Prins Lucas werd in november benoemd met adjudante Bianca en ’proater’ Paul en kreeg tijdens het elf-elfbal de opdracht mee om tijdens de Oggelrevue een voltallige raad van elf te presenteren. Of dat de carnavalsvorst is gelukt, zal blijken tijdens de eerste zittingsavond.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen SNS Bank Geld en Makelaardij Gemeente Boxtel Olieenzo Geerts advies Proef Culinair Modecentrum Frans Theelen Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Doornmalen electro