06:19:01    woensdag, 24 juli 2019
brabants centrum logo
Maandag, 22 september 2014 15:41 uur, laatst gewijzigd op 22 september 2014 16:51 uur

Praten over jeugdzorg

Praten over jeugdzorg

Het Centrum voor Jeugd en Gezin, gevestigd in Sint-Ursula aan de Baroniestraat in Boxtel, organiseert woensdag 24 september een bijeenkomst over de toekomst van jeugdzorg in de gemeente Boxtel. De avond start om 19.45 uur en is bestemd voor alle ouders die in de gemeente Boxtel wonen.

Tijdens de bijeenkomst wordt gesproken over de stand van zaken rondom de invoering van de Jeugdwet en hoe bepaalde maatregelen uitpakken voor ouders en hun kinderen. Trainersgroep De Wilde Kastanje toont herkenbare situaties in de jeugdzorg en hulpverlening.

Wethouder Marusjka Lestrade liet eerder weten dat in de gemeente Boxtel 'alles rondom de jeugdzorg op schema loopt'. ,,Momenteel worden medewerkers geschoold. Daarnaast werken we samen met achttien andere gemeenten, waarbij 's-Hertogenbosch en Oss kartrekkers zijn."

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Peijnenburg Verzuimbegeleiding Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Geerts advies Huidtherapie Proef Culinair Olieenzo