RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
10:01:26    maandag, 19 november 2018
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Donderdag, 01 augustus 2013 17:18 uur, laatst gewijzigd op 01 augustus 2013 17:23 uur

Postbussen verhuizen alwéér

Postbussen verhuizen alwéér

Op de foto: Interieur van het businesspoint van PostNL dat begin januari werd geopend op bedrijventerrein Ladonk verdwijnt. Het is onrendabel, aldus exploitant Jack Snelders.

Voor de tweede keer in minder dan een jaar tijd verhuist PostNL haar postbussen in Boxtel. Ondernemer Jack Snelders van Snelders Thuiskantoor stopt met het businesspoint dat hij op 1 januari opende aan Hemelrijk op bedrijventerrein Ladonk. PostNL verplaatst de postbussen en de businessbalie naar de andere kant van de gemeente: de vestiging van Gamma aan de Dukaat.

Snelders stopt met de dienstverlening voor PostNL omdat deze niet rendabel blijkt. Toen hij ook nog zonder overleg te horen kreeg dat de postbussen ’s ochtends een uur eerder gevuld moesten zijn, besloot hij de samenwerking met PostNL te beëindigen. Volgens Snelders verhuizen de postbussen naar de Gamma-bouwmarkt aan de Dukaat, helemaal aan de andere kant van Boxtel.

Woordvoerster Hanne Kluck van PostNL bevestigt de mededeling van Snelders. Ze geeft aan dat PostNL bij de locatiekeuze de voorkeur geeft aan een industrieterrein, maar dat het bedrijf ook afhankelijk van een ondernemer die de dienstverlening erbij wil doen. ,,We ontkomen er niet aan dat sommige postbushouders en zakelijke klanten nu verder moeten rijden. Maar voor anderen geldt waarschijnlijk dat zij minder ver hoeven te rijden. Hoe dan ook: het businesspoint blijft gevestigd in Boxtel.”

 

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

SNS Bank 040Fit Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Zwanenberg adviesgroep Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Toverboom Beleef Boxtel Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Tiga Olieenzo Koppelmans Geld en Makelaardij Natasja fashion Rijschool Dolman Kindertuin Gemeente Boxtel