10:43:00    maandag, 06 juli 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 15 januari 2014 12:03 uur, laatst gewijzigd op 15 januari 2014 21:20 uur

Positief advies over Het Schild

Positief advies over Het Schild

Op de foto: Beeld van het ontwerp van enkele woningen die gebouwd gaan worden aan Het Schild in de Boxtelse wijk Selissenwal. (Impressie: woonstichting Sint-Joseph).

Na de oplevering van de 21 gerenoveerde woningen aan de Van Randerodestraat staat nu een ander groot bouwproject in de wijk Selissenwal op het programma. Aan het Schild en een deel van de Van Randerodestraat staan 48 appartementen op de nominatie om gesloopt te worden ten faveure van dertig nieuwe huurwoningen.

De Boxtelse welstandscommissie ging woensdag akkoord met het ontwerp van KdV Architectuur uit Eindhoven en sprak over een 'mooi' en 'prima' plan.

De dertig huurhuizen, die in opdracht van woonstichting Sint-Joseph verrijzen, bestaan uit zeventien senioren- en dertien traditionele gezinswoningen. Ze worden uitgevoerd in twee lagen zonder kap en wisselend met lichtgekleurde en donkergekleurde bakstenen. ,,Het gaat om levensloopbestendige woningen,", liet Coen Smits van het Eindhovense achitectenbureau weten tijdens een toelichting op het plan.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Filipe Elan Bikes support Geerts advies Toverboom Remax-optimus Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht EmielTechniek Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro TopSlank Olieenzo buisman optiek Alfa Uitvaartonderneming Bijnen Podium Boxtel