RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
00:42:35    zondag, 24 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Dinsdag, 10 juni 2014 12:14 uur

Pool mee met Brabants Centrum

Donderdag 12 juni gaat het wereldkampioenschap in Brazilië van start, tot 13 juli strijdt ook het Nederlands elftal om de felbegeerde titel. Brabants Centrum speelt in op de komende voetbalgekte en lanceert een eigen WK-pool. Abonnees én mensen die voor 12 juni 2014 een jaarabonnement afsluiten, kunnen meedoen aan het WK-spel.

Nieuwsblad Brabants Centrum viert dit jaar haar zeventigjarig bestaan. Als start van het jubileumjaar werd tijdens de Oranjebraderie in het Boxtelse centrum het WK-spel gelanceerd. Abonnees kunnen gratis meedoen en kunnen zich aanmelden via e-mailadres bc@brabantscentrum.nl of via de website www.brabantscentrum.nl. Ook toekomstige abonnees mogen meedoen. Lezers die voor 12 juni 2014 een jaarabonnement afsluiten voor vijftig euro, waarvan drie euro bestemd is voor het lokale verenigingsleven, mogen deelnemen aan het spel.

Door mee te doen aan de pool over het wereldkampioenschap voetbal kunnen deelnemers een van de vijftien geldprijzen winnen. Er zijn vijf hoofdprijzen van 1.000 euro en tien prijzen van 500 euro. De winnaars mogen de helft van dit bedrag zelf houden, het andere deel gaat naar een sport- of cultuurvereniging naar keuze.

Ook meedoen? Ga snel naar www.brabantscentrum.nl en meld je aan. Deelnemers die zich al hebben aangemeld dienen vóór donderdag 12 juni de pool in te vullen via de link in de bevestigingmail.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Proef Culinair Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Gemeente Boxtel Olieenzo SNS Bank Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen Café zaal Kloosterzicht Peijnenburg Verzuimbegeleiding Doornmalen electro