11:14:34    woensdag, 19 februari 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 22 januari 2013 15:40 uur, laatst gewijzigd op 22 januari 2013 15:42 uur

Politiek mag dossier inzien

Politiek mag dossier inzien

Het college van B. en W. honoreert het verzoek van de fractie van de SP om inzage te krijgen in alle stukken over de aanbesteding van sportcomplex De Braken. De partij stelt dat er teveel onduidelijkheden zijn en wil dat de raadsfracties ook de vertrouwelijke stukken mogen inzien.

Volgens wethouder Willie van de Langenberg is het aantal vertrouwelijke stukken gering. ,,Het gaat alleen om het dossier waar belangstellenden in worden genoemd. De overige stukken zijn openbaar." Als het dossier ter inzage heeft gelegen, wordt een besloten vergadering van de raadscommissie Maatschappelijke Zaken gehouden waarin partijen aanvullende vragen kunnen stellen.

Daarnaast gaat wethouder Van de Langenberg in gesprek met de sportverenigingen om hen te informeren over De Braken. ,,Op korte termijn wordt met de verenigingen gesproken over het sportcomplex. Het is niet zo dat al vast staat dat het sportcomplex dicht gaat, dat is afhankelijk van het verloop van de aanbestedingsprocedure." In maart bespreekt de gemeenteraad de aanbesteding van De Braken.

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Remax-optimus Modecentrum Frans Theelen Beleef Boxtel Filipe Toverboom Geld en Makelaardij EmielTechniek Podium Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Olieenzo Huidtherapie