10:43:31    zaterdag, 04 juli 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 17 juni 2011 14:37 uur

Politiehond pakt autodieven

In de nacht van donderdag op vrijdag heeft de Boxtelse politie twee inwoners van ’s-Hertogenbosch aangehouden. De mannen werden verdacht van autodiefstal en konden na een korte achtervolging met een politiehond opgepakt worden.

Surveillerende agenten zagen de mannen rijden in een auto zonder achterbumper. Ze vroegen informatie op bij de meldkamer en kwamen erachter dat de auto als gestolen geregistreerd stond. Ze volgden de auto die opeens vaart minderde op Het Schild. Even later gingen de verdachten er rennend vandoor.

Een politieagent zette een speurhond in die het spoor van de Bosschenaren volgde. De hond stopte bij een haag in een achtertuin waarna er een pijnlijke kreet volgde. De eerste verdachte, die zich schuil hield in de tuin, werd door de hond in zijn been gebeten en aangehouden.

De tweede verdachte werd een stuk verderop in een struik door de hond gevonden. Ook hij hield er een beet in zijn been aan over en is vervolgens door de agenten meegenomen naar het bureau. De gestolen auto is in beslag genomen.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Filipe Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Olieenzo Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij TopSlank EmielTechniek Alfa Elan Bikes support Doornmalen electro buisman optiek Podium Boxtel