RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
04:00:23    zaterdag, 16 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 17 juni 2011 14:37 uur

Politiehond pakt autodieven

In de nacht van donderdag op vrijdag heeft de Boxtelse politie twee inwoners van ’s-Hertogenbosch aangehouden. De mannen werden verdacht van autodiefstal en konden na een korte achtervolging met een politiehond opgepakt worden.

Surveillerende agenten zagen de mannen rijden in een auto zonder achterbumper. Ze vroegen informatie op bij de meldkamer en kwamen erachter dat de auto als gestolen geregistreerd stond. Ze volgden de auto die opeens vaart minderde op Het Schild. Even later gingen de verdachten er rennend vandoor.

Een politieagent zette een speurhond in die het spoor van de Bosschenaren volgde. De hond stopte bij een haag in een achtertuin waarna er een pijnlijke kreet volgde. De eerste verdachte, die zich schuil hield in de tuin, werd door de hond in zijn been gebeten en aangehouden.

De tweede verdachte werd een stuk verderop in een struik door de hond gevonden. Ook hij hield er een beet in zijn been aan over en is vervolgens door de agenten meegenomen naar het bureau. De gestolen auto is in beslag genomen.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

SNS Bank Olieenzo Geerts advies Meubelmakerijdenberg Proef Culinair Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Gemeente Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Uitvaartonderneming Bijnen Modecentrum Frans Theelen Doornmalen electro