RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
18:21:16    woensdag, 24 april 2019
brabants centrum logo
Maandag, 16 januari 2012 15:50 uur, laatst gewijzigd op 17 januari 2012 09:04 uur

Politie zoekt meer getuigen na overval op Herscheweg

Politie zoekt meer getuigen na overval op Herscheweg

De politie is nog steeds op zoek naar de daders van een gewelddadige beroving die woensdag 11 januari plaatsvond op de Herscheweg in het buitengebied van Liempde. Daar werd een 54-jarige man omstreeks 08.00 uur door onbekenden neergeslagen en beroofd van zijn portemonnee en een grote hoeveelheid munten van twee euro.

Volgens de politie was sprake van een brute overval waarbij het slachtoffer geheel onverwacht met een hard voorwerp op het hoofd is geslagen. De man, die een grote hoofdwond opliep, verloor het bewustzijn en wordt nog altijd in het ziekenhuis behandeld. Hij werd verrast toen hij een hek van een weiland aan de Herscheweg opende. Het hek ligt aan het fietspad van Liempde naar Olland.

Volgens een woordvoerder zoekt de politie meer mogelijke getuigen. Onderzoek maakte duidelijk dat het slachtoffer enkele honderden euromunten bij zich had. Dat was volgens de politie ’puur toeval’; de daders hebben dit niet geweten. ,,Het is goed mogelijk dat een gedeelte van dit geldbedrag ergens uitgegeven of ingewisseld is of dat iemand iets gekocht heeft en met een flinke hoeveelheid twee euro munten heeft betaald. Dat moet toch opgevallen zijn.”

De politie doet een dringend beroep op mensen die mogelijk informatie hebben en vraagt hen zich te melden via telefoonnummer 0900-8844 of eventueel bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Gemeente Boxtel Modecentrum Frans Theelen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geld en Makelaardij Olieenzo Beleef Boxtel Huidtherapie Proef Culinair SNS Bank Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen