22:42:47    donderdag, 14 november 2019
brabants centrum logo
Maandag, 24 november 2014 15:22 uur, laatst gewijzigd op 24 november 2014 15:51 uur

Politie verspreidt foto van lijk

Politie verspreidt foto van lijk

Precies een week geleden werd in bosgebied Sparrenrijk het stoffelijk overschot van een man aangetroffen. De politie bevestigde dat de persoon door een misdrijf om het leven is gekomen. Tot op heden is het slachtoffer nog niet geïdentificeerd. Inmiddels is een foto van de persoon verspreid.

Bij de foto (let op: foto kan schokkend zijn) is een summier signalement van de man vermeld. Hij is 1.72 meter lang, heeft grijs haar en een gebochelde rug. ,,We hopen dat mensen de man herkennen en zo snel mogelijk contact met ons opnemen", laat een politiewoordvoerder weten. Maandag 24 november om 18.15 uur wordt bij Bureau Brabant op Omroep Brabant aandacht besteed aan de zaak. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.15 uur.

Maandagochtend hield de politie een passantenonderzoek rondom Sparrenrijk. Zestig automobilisten en tientallen fietsers en voetgangers werd gevraagd of zij iets opvallends hadden gezien op de dag dat het slachtoffer werd aangetroffen. De politiewoordvoerder laat weten dat de agenten één passant hebben gesproken die mogelijk meer kan vertellen over de zaak. Met deze persoon vindt nogmaals een gesprek plaats.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Proef Culinair Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro EmielTechniek Gemeente Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Olieenzo Peijnenburg Verzuimbegeleiding